SVE O NAMA

HOME English

Internacionalni dječji vrtić "Mala kuća", svojim programom prati visoke standarde u odgoju i obrazovanju djece. Naš se vrtić nalazi u Zagrebu. Program rada dječjeg vrtića "Mala kuća" prepoznat je i odobren od strane Ministarstva znanosti, prosvjete i športa.


Dječji vrtić "Mala kuća" pruža inovativan plan i program na engleskom jeziku za djecu od 1. do 7. godine života. Naše prijateljstvo s nekolicinom vrtića diljem svijeta, u potpunosti ostvaruje osjećaj jedne malene internacionale zajednice. Maleni omjer djece po profesoru omogućava bolji individualni rad sa svakim djetetom te pažnju koja im je potrebna. Djeca se mogu upisati u cjelodnevni program ili pola smjene, u kombinaciji s raznovrsnim zabavnim i edukativnim aktivnostima u poslijepodnevnim satima. Sretno dijete je dijete "Male kuće".


Nas je vrtić smješten u srcu mirnog Vrhovca. Vrtić je opremljen i uređen kako bi stvorio siguran i motivirajući okoliš za učenje i igru u kojem će djeca biti sretna. Krasi ga veliki vrt pun voćaka jabuke, kruške, trešnje, smokve, šljive i marelice. Lako nas je naći jer je autobusna stanica u neposrednoj blizini a imamo i parkirno mjesto za roditelje koji dolaze autom.


Za više informacija o našem vrtiću, kliknite ovdje.


Zahtjev za upis u vrtić ispunite ovdje.


Copyright © 2010 Kindie. All rights reserved.